Workshop Boomklimmen

Voor velen staat boomklimmen gelijk aan puur speelplezier. Het is een topactiviteit die je nagenoeg overal kan uitoefenen en waar geen leeftijdsgrens op staat. Wie wil graag het kind in zich naar boven halen en deze uitdaging aangaan?

STAP1 leert je veilig klimmen naar het topje van de hoogste boom. Handig bij je volgend snoeiproject, of misschien ligt daarboven wel een geocache! En met een beetje touwkennis tover je zomaar een schommel tevoorschijn. Na afloop van deze workshop is het de bedoeling dat je zelfstandig en veilig de boom in kan.

Boomklimmen, hoezo?

Wat is inbegrepen?

→ 3 uur heel praktijkgericht boomklimervaring opbouwen.
→  Gebruik van klimmateriaal.
→ Deskundige uitleg over materiaalgebruik, veiligheid en techniek.
→ Geprinte cursus als samenvatting.
→ Ongevallenverzekering.
→ Souvenir aan deze topervaring.
→ Eventueel loggen van jouw eerste T5-Geocache (bv deze: GC8T75G).

Waar zorg je zelf voor?

→ Verplaatsing van en naar de workshop.
→ Drinken en eventuele versnaperingen.

Praktisch

→ De eerste reeks workshops gingen door nabij park den Brandt (Antwerpen). Binnenort volgen er nog worshops in andere provincies. Kan je niet wachten? De workshop kan ook op aanvraag of zelfs bij jou thuis!!
→ Om kwaliteit en persoonlijke begeleiding te garanderen zijn de workshops boomklimmen gelimiteerd tot 6 personen. Wees er dus snel bij, inschrijven onderaan deze pagina ↓↓
→ Kinderen zijn welkom vanaf 4 jaar onder begeleiding van een volwassene.
→ Het totaalpakket kost 40€ per persoon. Voor kinderen <12 jaar is dat 20€.

Hoe deelnemen?
→ Op geregelde basis worden er workshops georganiseerd en deze worden bekend gemaakt via facebook @stap1.reisplanning. Momenteel zijn er geen worshops boomklimmen gepland.
→ De workshop kan ook op aanvraag gegeven worden (max 6 deelnemers) en is flexibel qua locatie. Mail gerust voor meer info naar info@stap1.be

Enkele reacties

Workshop Boomklimmen 1

Bekijk ook eens onze algemene voorwaarden, met extra aandacht voor art. 18bis: 

STAP1 stelt alles in het werk om de begeleidde activiteiten op een veilige manier te laten verlopen. De klant beseft echter dat bij de beoefening van bepaalde activiteiten zoals via ferrata, boom-, sport- en rotsklimmen, nooit alle risico kan worden uitgesloten. De deelnemer aanvaardt dit restrisico waarvoor de verantwoordelijkheid niet bij STAP1 ligt, en die voor de eventuele gevolgen ervan ook niet aansprakelijk kan gesteld worden. Het niet naleven van veiligheidsinstructies gegeven door de STAP1 begeleider kan leiden tot onmiddellijke stopzetting van het programma, zonder terugbetaling.