STAP 3, 2, 1 – go!

Reisplanning staat even op pauze in 2023.

We proberen te vertrekken vanuit de vakantie-ervaring die je wil beleven, niet per sé vanuit de bestemming. “Ons aanbod” is dan ook eerder een verzameling foto’s en voorbeeldactiviteiten om een gevoel te scheppen over het soort vakantie dat je in die regio kan beleven. Met de profielschets kunnen wij zoveel mogelijk rekening houden met wat jullie zoeken in een vakantie, wat jullie het belangrijkst vinden en wat jullie graag doen. Elke reis en weekend wordt namelijk op maat samengesteld. Wij hebben geen standaardpakketten klaar staan, wel een hoop reiservaring en kennis over de verschillende duurzame opties en alternatieven per regio. Bekijk zeker ook onze duurzaamheidspagina om te zien hoe we dit juist aanpakken.

onze werkwijze

1. Maak je profielschets

Die vind je verder op deze pagina.
Wil je graag een weekendje weg of op reis? Doorloop even ons aanbod om te zien welke regio het best bij jou past en maak hieronder jouw profielschets aan. Heb je een andere bestemming in gedachten? Geen probleem, laat het gerust even weten.

2. we gaan voor jou aan de slag

Achter de schermen maken we op maat van jouw profiel een ruwe en geheel vrijblijvende reisplanning, met opties voor transport, accommodatie en activiteiten, plus een budgetschatting. We nemen binnen de 10 dagen contact met je op om dit voorstel te bespreken terwijl je tijdelijk even meekijkt in gedeelde Google documenten en mappen.

3. Nu Wordt het concreet

We werken de ruwe reisplanning verder uit naar een meer gedetailleerde reisbeschrijving met dag-aan-dag opties, reistijden en duidelijke boekingsgegevens van 2 à 3 alternatieven per verblijfplaats en transport. We zetten de links voor je klaar, maar je voert zelf de boekingen uit. Hiervoor vragen we 25€ per reisdag.

4. De afronding

Na betaling van een afgesproken voorschot krijg je toegang tot de gedeelde Google maps en werken wij je reisbeschrijving in detail uit. Mogelijk plannen we nog een extra overlegmoment in om te zorgen dat je reis helemaal naar je zin is. Na akkoord voor de finale reisplanning, betaal je ons de rest van het bedrag en geven wij je toegang tot alle details.

Bekijk ook eens onze algemene voorwaarden.

Jouw profielschets

De profielschets is even offline in 2023.

Een weekendje weg of liever langer op reis?
Vul dan één van beide profielschetsen zo volledig en correct mogelijk in, zodat wij een voorstel voor jou kunnen uitwerken.

Profielschets weekendje weg

Profielschets duurzame reis

Enkele duurzame reisregio’s