👉 UPDATE – In 2023 staat reisplanning even op pauze. Onze focus ligt volledig op ACTIVITEITEN. 👈

Reisplanning

HOU DEZE PAGINA OP JE RADAR!
WE BLIJVEN DEZE REGELMATIG AANVULLEN.

Ons aanbod toont enkele van de regio’s waar we zelf al op verkenning geweest zijn en waar we aangename ervaringen aan overhielden.
Dit aanbod is bedoeld om een sfeerbeeld en inspiratie te geven, een gevoel voor de mogelijkheden.
We hebben geen standaardpaketten klaar staan en je mag zelf gerust een regio voorstellen.
Er kan uiteraard ook op verschillende manieren gereisd worden binnen elke regio. Laat ons via de profielschets weten hoe jij wil reizen en wij werken het uit. Staat je favoriete bestemming niet in ons aanbod? Wens je een alternatieve formule? STAP1 helpt je graag verder op weg.

Reisplanning 1

Hier zijn we al op ontdekking geweest

weekendplanning

Losse workshops en dagactiviteiten kunnen opgenomen worden in jouw weekendplanning. Hierbij gaat Arne begeleiding voorzien bij een aantal activiteiten zoals initiaties voor bushcraft, fossielen zoeken, sport-, boom-, en rotsklimmen.

Uitgewerkte weekends

STAP1 heeft ook een aantal uitgewerkte thema-weekends op vaste data, waarbij de accommodatie en enkele activiteiten reeds vast liggen. Uiteraard is er nog voldoende flexibiliteit om het weekend verder af te stemmen op persoonlijke voorkeuren. 

Ecotrippen in gent

Reisplanning

Ga aan de slag met een gepersonaliseerd plan met reserveringsinfo voor duurzame verblijfplaatsen, een budgetschatting en Google map vol tips en opties voor onderweg, leuke activiteiten, knappe wandelingen, kindvriendelijke alternatieven bij regenweer, enz. Vanaf juli 2020 doen we naast planning ook boekingen voor transport en accommodaties. De hoeveelheid detail bepaal jij zelf, laat het ons alvast weten in jouw profielschets.

Workshops

Ben je op zoek naar iets actief, iets anders dan anders? STAP1 helpt je hier heel graag mee verder. Er wordt momenteel nog wat gesleuteld aan ons aanbod van worksops dicht bij huis. Maar weet dat we te popelen staan om jullie mee te nemen in de wondere werelden van bushcraft, boom-, sport- en rotsklimmen, via ferrata en zelfs speleologie! Wij zijn er voor absolute beginners met honger voor avontuur tot gevorderden die hun techniek nog wat willen bijschaven. Plezier gegarandeerd!

Boomklimmen

Speleologie & abseilen

Rotsklimmen & KVB3