Activiteiten kalender 2024

Welkom op de kalender voor STAP1-activiteiten die gepland staan tussen maart en oktober 2024.

Hoe werkt het?

1. Kijk in de Google agenda en zoek een datum die past bij jouw gewenste activiteit. Blanco datums zijn niet mogelijk, al is een uitzondering wel bespreekbaar (info@stap1.be of 0495 430037).

2. Vul het inschrijvingsformulier in die hoort bij jouw gewenste activiteit. Dit vind je op de specifieke webpagina van boomklimmen, rotsklimmen of muurklimmen.

3. Je krijgt een automatisch mailtje met alle praktische info. Een persoonlijk mailtje volgt snel.

4. Jouw plaats is definitief gereserveerd bij overschrijving van het gepaste bedrag en de kalender met beschikbare data wordt aangepast.

 

 

op deze pagina ook inschrijvingsknoppen voorzien. mss ook 3 inschrijvingsformulieren effectief hier op de pagina zetten.

op elke acitiviteitenpagina ook nog een knop zetten naar deze kalender

paar fototjes toevoegen

 

INSCHRIJVEN?

Alvast bedankt om voor elke deelnemer apart een formulier in te vullen.
Heb je een vraag? Blijf er niet mee zitten:  info@stap1.be

Enkele Foto’s

Andere workshops

Boomklimmen

Speleologie & abseilen

Zaalklimmen

Bekijk ook eens onze algemene voorwaarden, met extra aandacht voor art. 18bis: 

STAP1 stelt alles in het werk om de begeleidde activiteiten op een veilige manier te laten verlopen. De klant beseft echter dat bij de beoefening van bepaalde activiteiten zoals via ferrata, boom-, sport- en rotsklimmen, nooit alle risico kan worden uitgesloten. De deelnemer aanvaardt dit restrisico waarvoor de verantwoordelijkheid niet bij STAP1 ligt, en die voor de eventuele gevolgen ervan ook niet aansprakelijk kan gesteld worden. Het niet naleven van veiligheidsinstructies gegeven door de STAP1 begeleider kan leiden tot onmiddellijke stopzetting van het programma, zonder terugbetaling.