Algemene voorwaarden Stap1

De algemene voorwaarden van STAP1 kan je hierboven als PDF downloaden. Vooraleer je op reis vertrekt of deelneemt aan een activiteit hebben we deze aanbevelingen voor verzekeringen:

  • Voorgaand aan het vertrek op weekend of op reis raden we aan om jouw polis, en vooral de uitsluitsels, van je bijstandsverzekering na te kijken en om eventueel een bijkomende reisbijstandsverzekering af te sluiten. Deze verzekering dient te worden afgesloten op eigen verantwoordelijkheid. Indien een deelnemer deze verzekering niet of niet correct heeft afgesloten, kunnen mogelijke gevolgen hiervan op geen enkele manier verhaald worden op STAP1.
  • Voor een klim-gerelateerde activiteit en meer uitdagende (berg)wandelingen raden we ten zeerste een lidmaatschap aan bij de Klim- en Bergsportfederatie, omwille van de uitgebreide bergsportverzekering die hieraan vast hangt. Voor toegang tot de meeste Belgische rotsmassieven is een lidmaatschap verplicht. Voor info over het lidmaatschap kan je terecht op www.kbfvzw.be.